Seminar #iReachMoveUP Feb 2020

Alhamdulillah, salah satu seminar bulanan iReach berjalan dengan lancar semalam.


Ada peserta yang sudah daftar sejak tahun lepas. Tidak dapat menyertai sesi-sesi yang lebih awal sebab bakal beranak & berpantang. Begitu comitted sekali. Banyak juga yang datang dari dari Melaka, Johor, Negeri Sembilan, Kedah & Sabah!Walaupun dari pelbagai latar belakang & peringkat umur, peserta semalam memang best. Walaupun ini kali ke-4 sejak mula-mula memperkenalkannya, seminar MoveUP kali ini macam lebih best dari mana-mana sesi sebelum ini.


Mungkin sebab:


  1. ini seminar pertama dengan toolkit kami yang lengkap sepenuhnya. Peserta lebih jelas dengan tindakan yang diperlukan.

  2. meraikan beberapa business leader yang berjaya uprank baru-baru ini. Perkongsian mereka semalam sangat mengujakan.

  3. orang rumah tiba-tiba dapat bunga. Bukan dari saya sepena Valentine Day. Tapi, pemberian dari salah seorang business leader.


Saya sendiri mengambil kesempatan untuk melancarkan satu lagi business tool untuk seluruh warga iReach. Setakat ini, iReach satu-satunya organisasi yang memilikinya.


Semasa pelancaran, seluruh peserta begitu senyap. Mereka begitu fokus dengan apa yang dilancarkan. Berdebar betul saya waktu itu jika business tool terbaru ini tidak cukup mengujakan. Sekali, selesai pelancaran, semua peserta bertepuk tangan.


Fuh, lega betul.


Kami design business tool terbaru ini untuk lebih repeatable & duplicatable. Tujuannya tidak lain dan tidak bukan, untuk membantu setiap business partner kami untuk pergi lebih jauh.


Mencari-cari peluang perniagaan dengan business tool atau alat bantu yang paling complete? Hubungi saya di sini (klik sini).


137 views0 comments

Recent Posts

See All