ResV Party Yg Pertama

Sempena produk Shaklee yang baru dilancarkan, Shaklee mengadakan roadshow di beberapa lokasi di seluruh Malaysia bertemakan "party". Sebab itu namanya "ResV Party". Saya suka konsep begini, tidak terlalu formal tapi tidak terlalu santai.


ResV Party semalam adalah yang pertama di Malaysia. Sehari selepas event bisnes kami, #iReachStartUP & Leaders MeetUP sehari sebelumnya. Kebetulan sangat kan? 😜


Kami bertolak selepas solat Zohor di rumah, sebab ingatkan event bermula jam 2.30PM. Sampai-sampai saja, dengar orang tengah pecah-pecahkan belon. Rupa-rupanya event bermula jam 2.00PM. Waduh-waduh. Macam mana la boleh ingat start 2.30PM ni.

Confident masih awal, padahal....

Saya suka perkongsian staff Shaklee tentang produk, pemasaran & teknik membina bisnes. Rupa-rupanya, ada juga perkongsian dari pengedar Shaklee. Dua dari Master Coordinators iReach di ajak naik ke pentas berkongsi bagaimana mereka boleh skor Vivix & ResV banyak sangat. Mereka adalah Master Ziela & Master Salwa.

Master Salwa kongsikan bagaimana beliau berjaya menjual 49 botol ResV hari pertama ia dilancarkan di Malaysia. 49 botol yang harganya RM510 sebotol. Ya, jualan bernilai hampir RM25,000 dalam masa sehari! Dan itu, belum masuk jualan produk-produk yang lain.


Tonton bagaimana beliau melakukannya:

Lepas tu, tiba-tiba, nama saya dipanggil. Menang lucky draw. Yeay! Rasanya macam tak pernah lucky pun sebelum ni 😂. Alhamdulillah, dapat gift from Shaklee.


Kemudian, Shaklee umumkan pemenang. Post tentang ResV siapa yang paling dapat banyak LIKE sepanjang 2-3 jam event. Daripada empat pemenang, tiga iReach Family. iReach sokmo

Sebelum balik, sempat photographer ambil gambar. Dapatlah gambar pro sikit. hihi. I sorang nampaknya kumbang. Geng-geng lain kena jaga anak kat rumah nampak gayanya ni.

Vivix Shaklee memang sudah tiada tandingan. Dan ResV ni, 30% lebih power. Jika anda masih berkira-kira untuk mengambil ResV, hubungi kami untuk consultation.


Memandangkan Shaklee satu-satunya produk seumpamanya, ini juga peluang keemasan untuk anda menjana pendapatan dengan produk hebat ini. Hubungi kami untuk maklumat lanjut di sini (klik sini).

99 views2 comments
Contact

Level 11 Menara KEN TTDI,

60000 KL, Malaysia

​​

Tel: +60.13.666.2200

we@ireach.my

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon