• Admin

Seminar MCC 2.0 Dengan 200 Peserta!

Updated: Jan 28, 2019

Semalam berlangsung Seminar MCC 2,0 di iStudio, Plaza VADS, TTDI (KL). Kalau MCC 1.0 cuma 100 peserta, MCC 2.0 kali ini 200+ yang hadir dari seluruh negara. Itupun, sold out tak sampai 24 jam dibuka.


Ada yang terbang dari Johor & Sarawak. Dan ada juga naik bas beramai2 serombongan dari Penang. Demi upgrade ilmu bisnes masing-masing. Dahsyat.


Admin malas cakap banyak, korg hayati sendiri gambar-gambar ni.


Majlis dipengerusikan oleh Master Wan Muliani. Tak nampak macam pregnant pun beliau ni kan?


Disusuli sharing kawalan minda Master Zura. Baju merah menyala menggambarkan betapa semangatnya beliau.


Kemudian sharing Master Lyna. Orang kata kalau takde aktiviti peserta bukan sharing Master Lyna lah tu.


Sharing Nurmie. Masih student tapi dah jana RM7,000 sebulan. Siap 1/2 daripada bonus bagi ibunya. Like, Wow!


Master Hadha pula share tentang coaching Shaklee umpama skill parenting. Eh, betul jugak tu kan?


Master Raja Nor yang pernah tak percayakan vitamin namun berubah bila anaknya disahkan Leukimia.


Last but not least, cara nak bina target bisnes & langkah bagaimana nak mencapainya oleh Master Laila.


Nah, 200 peserta dengan gaya freestyle masing-masing. Siapa lah yang ambil gambar ni ya. Cantik ya amat. HiHi


Antara barisan Master Coordinator yang menjayakan MCC 2.0 kali ni. Muda-muda Master Coordinator Shaklee ni ya.

Semoga ilmu yang dikongsikan oleh para speaker membantu peserta yang hadir.


Jumpa lagi di MCC 3.0!

Contact

Level 11 Menara KEN TTDI,

60000 KL, Malaysia

​​

Tel: +60.13.666.2200

we@ireach.my

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon