#iReachStartUP & Leaders MeetUP Mac 2020

Sabtu lepas antara hari yang paling mencabar. Sabtu kami ada #iReachStartUP, seminar khas untuk ahli baru. Petangnya pula kami ada Leaders MeetUP dengan business leaders.


Walaupun sudah kali keenam dijalankan, #iReachStartUP Sabtu lepas berlainan dari mana-mana sesi sebelum ini. Selain ianya lebih padat (daripada sehari kepada separuh hari saja), jalan cerita & isinya juga terpaksa disusun dengan lebih rapi supaya ianya lebih "actionable".

Sangat actionable sampai sekurang-kurangnya lima peserta berjaya menjana sales & rekrut business partner baru dalam masa 2 jam saja. Antara pemenangnya adalah, Supermak Ujie!

Ini memang kelebihan sistem bisnes yang kami ada. Sistem kami dijamin membuahkan hasil, dengan syarat, BUAT. Bisnes yang mungkin tidak mudah (kalau mudah sangat tu memang confirm SCAM lah), tapi simple. So simple, sesiapa pun boleh buat.


Juga meraikan beberapa ahli yang berjaya uprank. Salah seorang daripadanya adalah Aiman. Anak muda yang masih belajar tapi sudah ada visi ungin menjadi "job creator", memberi peluang kerjaya pada rakan-rakannya. Sebab katanya, peluang pekerjaan zaman sekarang sangat terhad.

Petangnya pula, meeting bersama para leaders; Leaders MeetUP.


Sesi bersama leaders ini sangat special. Kami bincangkan apa yang perlu dilakukan supaya benar-benar mendapat hasil seperti sebuah bisnes Network Marketing. Selain ada latihan hands-on, kami juga melancarkan satu lagi secret tool hanya untuk leaders yang hadir saja.


Ini antara perjumpaan bulanan yang anda akan sertai sekiranya menyertai kami.


Penting ke berjumpa secara berkala?


Bisnes ini adalah people business. Business yang perlu membangunkan diri seseorang. Event sebegini buat kita lebih cepat yakin & selesa dengan orang yang bakal kita jumpa.


Peluang bisnes ini sekadar alat untuk kita jadi manusia yang lebih baik dari sebelum ini. Lebih menarik, kita menjana pendapatan walaupun dalam proses kita memperbaiki diri.


So amazing kan?


Hubungi kami di sini (klik sini) kami jika anda juga inginkan peluang keemasan sebegini.

92 views0 comments