Contact

Level 11 Menara KEN TTDI,

60000 KL, Malaysia

​​

Tel: +60.12281.1136

we@ireach.my

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

iReach founder

Membina Komuniti Sihat & Berdikari

Ini Master Lyna & suaminya Master Zainul. Mereka mengasaskan group iReach Shaklee sejak 2010 dengan harapan supaya lebih ramai sedar tentang kepentingan penjagaan kesihatan. Seterusnya membina perniagaan berasaskan sesuatu yang memang kita sudah gunakan.

Zaman dah moden, tapi masih ramai yang anggap kesihatan tak penting.

Dah sakit baru jumpa doktor. Dah sakit baru nak buat medical check up. Dah sakit baru nak kawal berat badan. Walaupun mungkin belum terlambat, kenapa perlu sakit dulu baru nak sihat? Bukankah lebih bijak untuk suba sedaya upaya untuk tidak jatuh sakit. Badan pun tak sakit kena cucuk sana sini. Poket pun tak koyak nak bayar macam-macam bil perubatan.

Dan memandangkan kos hidup zaman sekarang sudah sangat tinggi, hinggakan gaji RM9,000 sebulan pun sudah jatuh 40% rakyat termiskin (B40), pengurusan kewangan sangat penting. Lebih penting, menjana sumber pendapatan sampingan dengan produk yang kita sudah pun amalkan. Share #ShakleeEffect, duit masuk poket. Nak kan? Sebab itu iReach Founder ini bertungkus lumus membantu sesiapa yang berminat untuk jana pendapatan dengan Shaklee.

Graduan Jurutera dari IPTS terunggul di Malaysia; Universiti Teknologi Petronas, mereka sememangnya brilliant dengan macam-macam idea bisnes. Tambahan pula, Master Lyna sering mendapat jemputan untuk memberikan talk sama ada di institusi awam mahupun swasta. Sebab tu kami di iReach sangat bertuah bermentorkan beliau.

Ini antara sedutan speech mereka semasa dijemput sebagai Guest Speaker di Shaklee National Conference 2017: